Рекламни Стойки…

Рекламни Стойки… Картонени Дисплеи и Стелажи:

Можем да предложим на нашите клиенти голям асортимент от конструкции за изложения за всяко събитие и адаптирани към различен размер разполагаем бюджет. Независимо дали става въпрос за еднократна презентация, промоционална кампания, търговска дейност или събития като лансиране на продукт, изложба, конференция, ние ще предложим решения, от които ще останете доволни.
За да помогнем на клиентите си да популяризират своите продукти, услуги и идеи, предлагаме различни варианти – банер фикс стойки, изложбени и промоционни щандове, Pop-ups, инфо дисплеи, проспектери.

 

Банер стойки

Банер стойките са много подходящи за представяне на рекламни послания, независимо дали се използват за изложби или целта е продажба.

  • roll банерите – те са лесни за употреба и се предлагат в размери от 80см до 150см. ширина – едностранни и двустранни, различни начини на захващане на рекламната визия
  • регулиреуми банери – минималното изображение е с размер 1,33м. x 0,86м., а максималното 2,38 х 2,38м.
  • статични банери – 80см. ширина
  • outdoor банери – устойчиви на климатични промени, лесно преносими

Pegasus_Large        Cricket_detail     Dragonfly_large(1)   Lightning_large     Monsoon_Large           Mosquito_Large         Original2_Large           A-Sign_Large

 

Pop ups

Pop-ups са леснопреносими и компактни стойки за излагане, които за минути се превръщат във впечатляващо изложбено съоръжение. Леки и стабилни, Pop ups са идеалните изложбени стойки за изложения и презентации. Независимо от размера на изложбеното пространство, с помощта на допълнителната опция за изработване на Pop-up дизайн, конструкцията може да се пригоди към всяко изискване на клиента.

 

Quick_Large                              Impact_Bundle_Large(1)

 

Проспектери  и промоционни катедри

  • Проспектерите са най-лесният начин да изложите своите брошури при предлагане на продукти или конференции. Асортиментът от проспектери включва статични и преносими, едностранни и двустранни, с възможност за промяна и сгъване.
  • Промоционни катедри за изложения на открито или закрито, идеални за промоции, щандове за демонстрации, шоуруми.

 

Zedup_Litegroup_large                          Counta_Large                            Sentry-A4-and-A3

 

 

 

Картонени Дисплеи и Стeлажи